Add a subheading (4)

Remunin – immunforsvaret sin beste venn!

I Norge er vi utsatt for et skiftende vær og influensaen er aldri langt unna på høsten. Derfor har Remunin blitt veldig populært - et komplett kosttilskudd for immunsystemet.

Immunsystemet er til for å beskytte kroppen mot bakterier og virus. Dersom ikke immunforsvaret fungerer optimalt, er det lettere å bli syk. Det er flere ting man kan gjøre for å få et normalt fungerende immunsystem.

Remunin: En kraftpakke for immunforsvaret

Kosttilskuddet Remunin er en kraftpakke for immunforsvaret som har rukket å bli veldig populært. Remunin er utviklet av våre ernæringseksperter, og kosttilskuddet inneholder trygge og rene ingredienser som er grundig testet.

Et komplett tilskudd for immunsystemet

Remunin er din daglige dose med ingredienser som styrker immunforsvaret, spesielt utviklet for å kunne bidra til beskyttelse ved forkjølelsessymptomer*.

Immunforsvaret er kroppens skjold mot ytre påkjenninger

Vi har nå August tilbud, og gir deg muligheten til å kjøpe Remunin til HALV PRIS – bestill her. Veldig mange av våre kunder holder seg unna sykdom i vinterhalvåret. Om du ikke får i deg tilstrekkelig mengder med antioksidanter, kan et daglig inntak av Remunin bidra. Dette gjelder spesielt om høsten og vinteren.

Full dagsdose med vitaminer

Om du ikke får i deg tilstrekkelig mengder med antioksidanter, kan et daglig inntak av Remunin være med på å erstatte ditt antioksidant behov. Remunin inneholder blant annet full dose med Vitamin D og Vitamin C. Disse vitaminene bidrar til immunforsvarets normale funksjon.

Trine

Ikke en dag uten Remunin, det lønner seg for helsen min i lengden.

Ved å bruke Remunin daglig har du allerede tatt et steg i retning av et normalt og velfungerende immunsystem, som er nødvendig for å beskytte kroppen.

«Ikke bare blåbær!» Så uendelig mye mer i tillegg. Endelig et produkt som gir meg alt immunforsvaret mitt trenger, nå slipper jeg å kjøpe et lass med forskjellige produkter. – Trine

Immunsystemet er til for å beskytte kroppen mot de mange bakterier, virus og infeksjoner man kan bli utsatt for – og må til enhver tid fungere optimalt for å gi god beskyttelse

Ikke gå glipp av tilbudet

Nå kan du prøve Remunin til HALV PRIS! Vi gir deg i tillegg gratis frakt, og produktet leveres direkte i postkassen slik at du slipper å gå på postkontoret. Med vårt kampanjetilbud kan du investere i din egen helse, og komme i gang med kosttilskudd full av gunstige vitaminer.

Add a subheading (5)

Prøv Remunin nå! Kun 179,- (før 358,-) Gratis frakt!

  • Ja takk, jeg bestiller et Remunin® abonnement uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser. Første forsendelse koster 179 kr med GRATIS porto og leveres innen 10 dager med 14 dagers angrerett. Påfølgende forsendelser blir levert automatisk hjem hver 2. måned for 716 kr portofritt (358 kr/mnd). For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

Hold deg frisk i høst

Vi nærmer oss en kaldere årstid. På høsten er det ikke uvanlig å oppleve at man blir litt redusert og småsyk. Derfor har vi skapt produktet Remunin, som er basert på flere års produktutvikling, hvor målet vårt har vært å skape et kosttilskudd som kan bidra til at våre kunder får et sterkest mulig normalt…

En kraftpakke for immunforsvaret!

Komplett Antioksidanter fra blåbær? Ja. Antioksidanter fra nype? Ja. Full dagsdose med både Vitamin D og Vitamin C? Ja. Og i tillegg har remunin® noen unike ingredienser du kanskje ikke har hørt om før, eller i hvertfall ikke trodd skulle hjelpe deg å få et sterkere immunforsvar! Vidunderet kalt Glycyrrhiza glabra, eller lakrisrot på godt norsk…

Vitamin D kan booste immunforsvaret

Slapp og sliten? Vitamin D kan gi ny energi og booste immunforsvaret

90 prosent fra sollys Solen, ja. Den er viktig for alt liv, men visste du at den er kilde til 90 prosent av kroppens produksjon av vitamin D? Vitaminet dannes når huden utsettes for sollys og er viktig for flere av kroppens funksjoner. Vitamin D har avgjørende betydning for kroppen, blant annet god muskelfunksjon og…