Bruksanvisning

ikon_info

Immunforsvaret bygges over tid. Tilbakemeldingen fra våre kunder er at de gradvis opplever kjempegod effekt. Vår anbefaling til deg er å ta remunin® jevnt og kontinuerlig, hver eneste dag!

Antall tabletter per dag

Ta 2 tabletter hver dag, hele året. Kontinuerlig og jevn bruk over tid gir deg maksimal effekt og et godt immunforsvar.

Tidspunkt for inntak

Du kan innta tablettene når som helst om dagen, både med eller uten mat. Det er lurt å lage en rutine på det, f. eks ved frokost hver dag.

Lettere å svelge

Tablettene er belagt slik at de både beskytter virkestoffene og er enklere å svelge. Ønsker du mindre størrelse kan tablettene deles i to før du svelger de. Husk å innta tablettene med et godt glass vann, det hjelper masse. Om du deler tabletten før svelging kan det smake litt beskt, dette er ikke farlig. Det er bare smaken av virkestoffene i produktet.

Effekten oppleves

Et normalt og fungerende immunforsvar oppleves ved at man ikke like lett blir syk. Energien og humøret er på topp, og hverdagen er lettere. Vi anbefaler å minimum ta anbefalt dagsdose, slik at virkestoffene i remunin® får mulighet til å gjøre jobben. Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta tablettene jevnt og kontinuerlig.

Tips: Legg pakken på frokostbordet

Det er lett å glemme å ta tablettene sine, men for å oppleve god effekt må man passe på å ta de hver dag. Et godt tips fra våre kunder er å legge pakken synlig på frokostbordet, eller på badet. Da er det lett å huske å ta de to tablettene hver dag, enten ved frokost eller tannpuss om morgenen.

Fakta: Full dose for immunforsvaret

To tabletter remunin® inneholder full dagsdose av både Vitamin C, Vitamin D, Sink og effektive urter og bær som styrker immunforsvaret. Effekten av ingrediensene og virkningene på immunforsvaret er dokumentert av både EFSA og gjennom uavhengige publiserte studier.

ikon_advarsel

Advarsel: Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt, tørt og ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av gravide eller ammende. Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år. Inneholder lakris – personer med høyt blodtrykk bør unngå overdrevet inntak.