remunin-kraftpakke-for-immunforsvaret

En kraftpakke for immunforsvaret!

Det er ikke ofte man finner ett tilskudd som dekker behovet til så mange. Hemmeligheten er de unike ingrediensene som er kombinert med de tradisjonelle vitaminene og mineralene de fleste trenger mer av.

Komplett

Antioksidanter fra blåbær? Ja.
Antioksidanter fra nype? Ja.
Full dagsdose med både Vitamin D og Vitamin C? Ja.

Og i tillegg har remunin® noen unike ingredienser du kanskje ikke har hørt om før, eller i hvertfall ikke trodd skulle hjelpe deg å få et sterkere immunforsvar!

Vidunderet kalt Glycyrrhiza glabra, eller lakrisrot på godt norsk

LAKRISROT – Glycyrrhiza glabra

Lakrisrot høres ut som noe man forbinder med noe som er søtt og godt. Det de færreste er klar over er at lakrisrot er en meget potent urt som har vært benyttet i århundrer mot en rekke tilstander.

Effekten på immunforsvaret er oppsiktsvekkende, og det er utrolig at noe så kjent og utbredt samtidig kan ha så mange helseeffekter man ikke er klar over. Vi anbefaler deg å lese om Lakrisrot sine unike effekter på immunforsvaret i Urtekildens Planteleksikon.

Ikke et komplett tilskudd for immunsystemet uten Nigella sativa

SVARTFRØ – Nigella Sativa

Også kalt Svartfrø på norsk, er en kraftig urt med både lang historie og omfattende kliniske studier som viser effekten på immuforsvaret. Det er blant annet vist en styrkning av immunforsvaret på 30% med behandling av Svartfø, på kun fire uker.

Vi anbefaler alle å lese mer om Svartfrø sine egenskaper hos Urtekildens Planteleksikon for utfyllende informasjon og referanser til gjennomførte studier.

 

Blåbær – superbæret alle bør spise daglig

I tillegg til unike ingredienser inneholder remunin® også det kjente og kjære, som ble burde spise hver eneste dag for å opprettholde et velfungerende innunsystem. Nemlig blåbær! Superbæret blåbær er godt for de viktige tingene:

BLÅBÆR – Vaccinium myrtillus

 • Beskyttelse av cellene
  Blåbær bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress
 • Synet
  Blåbær bidrar til øynenes normale funksjon og synsevne
 • Blodkarene
  Blåbær bidrar til blodkarenes normale funksjon
 • Blodsirkulasjonen
  Blåbær bidrar til normal perifer blodsirkulasjon
 • Kolesterolbalanse
  Blåbær bidrar til å balansere kroppens kolesterol

I remunin® finner du en høy konsentrasjon av blåbær, hele 1 full neve i hver dagsdose!

 

Ta 2 tabletter remunin® – hver dag!

Et normalt fungerende immunsystem er viktig for kroppen. Dessverre kan et mangelfullt kosthold, ytre miljømessige påvirkninger, alderdom og stress gjøre slik at immunsystemet ikke fungerer så godt som det burde.

Immunsystemet er til for å beskytte kroppen mot de mange bakterier, virus og infeksjoner man kan bli utsatt for – og må til enhver tid fungere optimalt for å gi god beskyttelse

Trine

Trine: Ikke en dag uten remunin®, det lønner seg for helsen min i lengden.

Ved å bruke remunin® daglig har du allerede tatt et steg i retning av et normalt og velfungerende immunsystem, som er nødvendig for å beskytte kroppen.

Det er alltid et godt valg å investere i egen helse.

«Ikke bare blåbær!» Så uendelig mye mer i tillegg. Endelig et produkt som gir meg alt immunforsvaret mitt trenger, nå slipper jeg å kjøpe et lass med forskjellige produkter. – Trine

 

Ikke gå glipp av tilbudet – vår kampanjepris gjør det billigere å investere i egen helse

Nå kan du prøve remunin® til halv pris! Vi gir deg i tillegg gratis frakt, og produktet leveres direkte i postkassen slik at du slipper å gå på postkontoret.

remunin-eske-front-bp

Prøv Remunin nå! Kun 179,- (før 358,-) Gratis frakt!

 • Ja takk, jeg bestiller et Remunin® abonnement uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser. Første forsendelse koster 179 kr med GRATIS porto og leveres innen 10 dager med 14 dagers angrerett. Påfølgende forsendelser blir levert automatisk hjem hver 2. måned for 716 kr portofritt (358 kr/mnd). For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

Hold deg frisk i høst

Vi nærmer oss en kaldere årstid. På høsten er det ikke uvanlig å oppleve at man blir litt redusert og småsyk. Derfor har vi skapt produktet Remunin, som er basert på flere års produktutvikling, hvor målet vårt har vært å skape et kosttilskudd som kan bidra til at våre kunder får et sterkest mulig normalt…

Remunin – immunforsvaret sin beste venn!

Immunsystemet er til for å beskytte kroppen mot bakterier og virus. Dersom ikke immunforsvaret fungerer optimalt, er det lettere å bli syk. Det er flere ting man kan gjøre for å få et normalt fungerende immunsystem. Kosttilskuddet Remunin er en kraftpakke for immunforsvaret som har rukket å bli veldig populært. Remunin er utviklet av våre…

Vitamin D kan booste immunforsvaret

Slapp og sliten? Vitamin D kan gi ny energi og booste immunforsvaret

90 prosent fra sollys Solen, ja. Den er viktig for alt liv, men visste du at den er kilde til 90 prosent av kroppens produksjon av vitamin D? Vitaminet dannes når huden utsettes for sollys og er viktig for flere av kroppens funksjoner. Vitamin D har avgjørende betydning for kroppen, blant annet god muskelfunksjon og…