Spreker immunforsvar med Vitamin D

Dagen som slapp, D-vitamin kan gjøre dagen litt sprekere

Når vekkerklokka på telefonen ringer, kan du ikke begripe at det allerede er morgen. Hvilke kroppsdeler ville du vel ikke gitt bort for en time til i senga? På jobben virker ikke kaffen, selv etter fem kopper. Det eneste du tenker på, er tøfler og sofa.

Idet du er ferdig med dagens aller mest nødvendige gjøremål, har du ikke krefter til annet enn å kollapse i sofaen, løfte fjernkontrollen og trykke deg frem til et program som ikke krever noe som helst tenking. Kjelleren som skulle ryddes, får vente. Fotoboka du skulle lage på nettet får i hvert fall vente. Når ble du så slapp? Og hva kan du gjøre for å fikse det?

Opp og hopp

Det er selvsagt en lang rekke ting som kan få deg til å føle deg slapp og sliten. Det kan være at kostholdet ditt er helt på trynet. Kanskje du venter til du er fullstendig utsultet før du dytter i deg søppelmat til du ikke klarer å reise deg fra stolen? Det kan være at du beveger deg for lite. Det kan være at du ikke får i deg nok vitaminer. Så blir kroppen din til pudding og tankene til grøt. Da kan det være at disse triksene hjelper:

 

1) Sov riktig

I tillegg til å sørge for at du får minst syv og en halv times søvn hver natt, kan det være lurt å laste ned en sove-app som vekker deg i en lett søvnfase. Det gjør at du umiddelbart vil føle deg mer våken fra morgenen av.

 

2) Sett lave, men bestemte treningsmål for deg selv

Du trenger ikke å slite deg ut eller å pine deg selv hver eneste dag. Ei heller behøver du å drive på så lenge hver gang, men hør: Tjue minutters rolig jogging noen ganger i uka fikser du. Det kan være at du synes det er forferdelig de første 6–8 gangene, men det blir enklere og gøyere for hver gang. Hvis du synes dette høres helt krise ut, få deg en lydbok og gå en tur.

 

3) Spis mat som ikke gjør deg stappmett

Jepp, det er den samme, gamle visa: Raske karbohydrater får deg til å bli stappa som en hvalross på et svaberg. Kjør proteiner og grønnsaker i to uker, og se hva du får ut av det.

 

4) Pass på immunforsvaret!

Over halvparten av det norske folk får i seg for lite D-vitaminer. Mangel på D-vitamin kan gjøre deg slapp, sliten og deprimert, samt gi et svekket immunforsvar. Et tilstrekkelig inntak av D-vitamin opprettholder et normalt immunforsvar, normal muskelfunksjon og styrker skjelett og beinbygning. Du kan enkelt dekke det daglige behovet ditt ved å bestille remunin® med antioksidanter  og Vitamin D her.

 

Både hverdagen og immunforsvaret føles bedre med remunin®

Immunforsvaret er kroppens skjold mot ytre påkjenninger, og remunin® er din daglige dose med ingredienser som styrker immunforsvaret, spesielt utviklet for å kunne bidra til beskyttelse. Ingrediensene i remunin® er nøye sammensatt for norske forhold, og du får blant annet antioksidanter fra folkefavorittene blåbær og nype, i tillegg til full dose Vitamin D, Vitamin C og Sink.

Men remunin® inneholder også en godt bevart hemmelighet, nemmelig naturlig glycyrrhizin, nigellone og thymoquinone fra kjente urter som har en utrolig effekt på immunforsvaret. Disse virkestoffene finnes i urtene Svartfrø og Lakrisrot:

Lakrisrot høres ut som noe man forbinder med noe som er søtt og godt. Det de færreste er klar over er at lakrisrot er en meget potent urt som har vært benyttet i århundrer mot en rekke tilstander. Effekten på immunforsvaret er oppsiktsvekkende, og det er utrolig at noe så kjent og utbredt samtidig kan ha så mange helseeffekter man ikke er klar over. Vi anbefaler deg å lese om Lakrisrot sine unike effekter på immunforsvaret i Urtekildens Planteleksikon.

Svartfrø er en kraftig urt med både lang historie og omfattende kliniske studier som viser effekten på immunforsvaret. Det er blant annet vist en styrkning av immunforsvaret på 30% med behandling av Svartfø, på kun fire uker. Vi anbefaler alle å lese mer om Svartfrø sine egenskaper hos Urtekildens Planteleksikon for utfyllende informasjon og referanser til gjennomførte studier.

Kombinasjonen av blåbær, nype, svartfrø og lakrisrot er en antioksidantrik sammensetning, som sammen med Vitamin D, Vitamin C og Sink inneholder det du trenger for å føle deg bra gjennom året.

Det finnes endelig et produkt som er formulert med tanke på ditt immunforsvar, og nå kan du få prøve remunin® til halv pris ved å benytte bestillingsskjemaet på denne siden.

remunin-eske-front-bp

Prøv Remunin nå! Kun 179,- (før 358,-) Gratis frakt!

  • Ja takk, jeg bestiller et Remunin® abonnement uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser. Første forsendelse koster 179 kr med GRATIS porto og leveres innen 10 dager med 14 dagers angrerett. Påfølgende forsendelser blir levert automatisk hjem hver 2. måned for 716 kr portofritt (358 kr/mnd). For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Mer fra Magasinet

Hold deg frisk i høst

Vi nærmer oss en kaldere årstid. På høsten er det ikke uvanlig å oppleve at man blir litt redusert og småsyk. Derfor har vi skapt produktet Remunin, som er basert på flere års produktutvikling, hvor målet vårt har vært å skape et kosttilskudd som kan bidra til at våre kunder får et sterkest mulig normalt…

Remunin – immunforsvaret sin beste venn!

Immunsystemet er til for å beskytte kroppen mot bakterier og virus. Dersom ikke immunforsvaret fungerer optimalt, er det lettere å bli syk. Det er flere ting man kan gjøre for å få et normalt fungerende immunsystem. Kosttilskuddet Remunin er en kraftpakke for immunforsvaret som har rukket å bli veldig populært. Remunin er utviklet av våre…

En kraftpakke for immunforsvaret!

Komplett Antioksidanter fra blåbær? Ja. Antioksidanter fra nype? Ja. Full dagsdose med både Vitamin D og Vitamin C? Ja. Og i tillegg har remunin® noen unike ingredienser du kanskje ikke har hørt om før, eller i hvertfall ikke trodd skulle hjelpe deg å få et sterkere immunforsvar! Vidunderet kalt Glycyrrhiza glabra, eller lakrisrot på godt norsk…