INGEN ABONNEMENT

4 pakker remunin®

remunin® fire måneders forbruk

Komplett tilskudd for immunforsvaret. Hele fire måneders forbruk sendt direkte til din postkasse, med gratis frakt!

1432,–

gratis frakt

remunin-forside-mobil
remunin-eske-front
  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille
Hva inneholder remunin®?

Formulert med tanke på ditt immunforsvar

remunin® er en unik sammensetning av virkningsfulle urteekstrakter og kraftige antioksidanter fra kjente kilder, kombinert med vitaminer og det viktigste immunstyrkende mineralet vi kjenner til.

Nigella Sativa Remunin

Nigella sativa - Svartfrø

Også kalt Svartfrø på norsk, er en kraftig urt med både lang historie og omfattende kliniske studier som viser effekten på immuforsvaret. Det er blant annet vist en styrkning av immunforsvaret på 30% med behandling av Svartfø, på kun fire uker.Vi anbefaler alle å lese mer om Svartfrø sine egenskaper hos Urtekildens Planteleksikon for utfyllende informasjon og referanser til gjennomførte studier.

Blåbær- og nypeekstrakt

Blåbærens effekt på immunforsvaret trenger ingen introduksjon, men visste du at virkestoffene i nype også innehar fantastiske effekter på immunforsvaret ditt? Begge er stappfulle av antioksidanter, som bidrar på hver sin unike måte. Kombinasjonen av både blåbær og nype i remunin® utgjør en effektiv duo, og gir immunforsvaret ditt antioksidanter fra naturens beste kilder. Urtekildens Planteleksikon har utfyllende informasjon om både blåbær og nype sine helseeffekter.

Blåbær Nype immunforsvar
Lakrisrot immunforsvar

Glycyrrhiza glabra - Lakrisrot

Lakrisrot høres ut som noe man forbinder med noe som er søtt og godt. Det de færreste er klar over er at lakrisrot er en meget potent urt som har vært benyttet i århundrer mot en rekke tilstander. Effekten på immunforsvaret er oppsiktsvekkende, og det er utrolig at noe så kjent og utbredt samtidig kan ha så mange helseeffekter man ikke er klar over. Vi anbefaler deg å lese om Lakrisrot sine unike effekter på immunforsvaret i Urtekildens Planteleksikon.

Vitamin C ,Vitamin D, Vitamin A og Sink

Dette er vitaminene og mineralene som bidrar til og danner selve grunnlaget for et normalt og velfungerende immunforsvar. Med en rekke helseeffekter utredet av EFSA, er både Vitamin C, Vitamin D, Vitamin A og Sink noen av de grundigst dokumenterte virkestoffene man bør ha tilstrekkelige nivåer av.  Ved bruk av remunin® får du i deg disse viktige stoffene hver eneste dag, uten å måtte kjøpe separate tilskudd.

Vitamin C og D for Immunforsvaret